Oxigénterápia kezelések

Mindenkinek ajánlom az oxigénterápia 3-4 havi, kúraszerű igénybevételét a hajgyógyászati problémák megelőzéséért, a fejbőr egészségének megőrzéséért!

Oxigénterápia

Kezelések a gyakorlatban

Az Oxigénterápia kezelések segítséget nyújtanak abban, hogy a fejbőr egészséges legyen, segít a hajhagymák erősödésében, ezáltal könnyebben elindul a haj növekedése. Napjainkban az emberek több mint a 90%-a valamilyen fejbőrproblémával küzd. A nem megfelelő termékek használata, a stresszes életmód, a helytelen táplálkozás, a káros környezeti hatások, nagyvárosi élet vagy akár genetikai tényezők is kiválthatják ezeket a hajgyógyászati problémákat.

Az oxigén szerepe és hatása

Az oxigén ionok szerepe az emberi szervezetben az, hogy energiát vigyenek a sejteknek. Ha nincs meg ez az energia, akkor a szervezet hiányt szenved. A városi szmog, elektroszmog, zárt terek levegője mind-mind nagymértékben csökkentik a levegő ionizáltságának szintjét, vagyis energiáját.

Ha a bőrnek rossz az oxigén ellátása lelassul az anyagcseréje, elvékonyodik, elveszti rugalmasságát, a hajhagymák pedig megbetegszenek és elhalnak. Ugyanakkor a védekező mechanizmusa miatt a bőrünk és hajhagymáink állapotának javítására használt kozmetikai termékek nem képesek keresztül jutni az elszarusodott hámrétegen, ill. a bőr barrier rétegén. Egy előzetes kéregtelenítéssel eltávolítjuk az elhalt hámréteget.

A terápia során nem csak friss oxigént juttatunk a mélyebb rétegekbe, hanem az oxigén, mint hordozó molekula segíti a hatóanyagokat eljuttatni a megfelelő helyre. A módszer előnye, hogy tű használata nélkül bevisszük az oxigént és a bőr rendellenességeit kezelő szérumokat a sejtek közötti térbe, ahol a sejtek táplálását ellátó nyirokfolyadék található.

A nyomás hatására az oxigén és a hatóanyagok egyenletesen oszlanak el a sejtközötti állományban, ez feltölti, simává, fiatallá teszi a kezelt felületet. Újra aktiválja a bőr természetes működését, segíti a sejtek regenerálódását. 

Oxigénterápia története

1994-ben egy híres bőrgyógyász orvos hosszas kutatás és fejlesztés után kifejlesztett egy speciális oxigénterápiás kezelést mellyel az ekcémás, pszoriázisos, bőrrákos és megégett betegeket kezelte kiváló eredménnyel és teljes biztonsággal. Ezeket a pozitív eredményeket számos neves orvosi intézet elismeri, és alkalmazza a világ minden táján. Az eredmények sikerességét látva egy magyar hajgyógyász is felfigyelt az eredményekre, és a kezelést három év alatt tökéletesítette a hajgyógyászatban is! A terápia megálmodója Bácsalmási Mariann, aki az Oxygeni Hair vezető oktató hajgyógyásza és értékesítési vezetője. 

Az eljárás lényege, hogy a 100%-os tisztaságú oxigént magas nyomással injektáljuk a bőr felső rétegén keresztül a bazális réteg sejtsoráig, a sejt és a sejtközötti állományba egyaránt. Az oxigén önmagában tökéletesen hűt, nyugtat, továbbá segít a hám képzésben, a melanin szintézisben, a mirigyek működésében és a sejtosztódásban. Fokozza a sejtek anyagcseréjét, javítja a vérkeringést, regenerál, elősegíti a kollagén képződést, és hatására felerősödnek az öngyógyító folyamatok. Az oxigén és a nyomás segítségével bejuttatott hatóanyagok belülről kifelé töltik fel a bőrt. Ezen feltöltő folyamat eredményeképpen a bőr visszanyeri megfelelő immunitását és beindulnak a szervezet öngyógyító folyamatai.

A környezeti ártalmak nap mint nap rombolják bőrünk egészségét. A szmog, az UV sugárzás és a légkondicionáló berendezések mindössze néhány példa a bőr egészséges működését veszélyeztető tényezők közül.

Az eljárás kíméletes és rendkívül eredményes hatóanyag bejuttatás tesz lehetővé, nincs irritácó és allergiás reakció. A kezelés eredményessége 97% -os és több mint 50.000 skalpon végeztük már el.

A oxigénterápiával bejuttatott anyagok kétszer gyorsabban és hatékonyabban alkotnak hatóanyag raktárakat. Egész évben alkalmazható, nem szezonális kezelés!

Hogyan előzhetjük meg a haj- és fejbőr problémák kialakulását?

Az oxigén gondoskodik sejtjeink zavartalan működéséért. A hiányos oxigénellátás nagyon gyakran az elégtelen vérkeringés és tápanyagellátás kiváltó oka, ezáltal közvetlenül hozzájárul a bőr gyengüléséhez és az olyan problémák kialakulásához, mint a hajhullás, hajgyengülés, a fejbőrön jelentkező kellemetlen tünetek.

Az oxigén pozitív hatással van a vérkeringésre, így segíti elő a kollagénképződést, ami pedig a haj egészségéért felel. A kollagén a haj elsődleges strukturális fehérjéje: felébreszti az alvó hajhagymákat és hatékonyan lép fel a fejbőrproblémák ellen.

Oxigénterápia kezelések a hajgyógyászatban?

Az Oxigénterápia kezelések segítséget nyújtanak abban, hogy a fejbőr egészséges legyen, segít a hajhagymák erősödésében, ezáltal könnyebben elindul a haj növekedése. Napjainkban az emberek több mint a 90%-a valamilyen fejbőrproblémával küzd. A nem megfelelő termékek használata, a stresszes életmód, a helytelen táplálkozás, a káros környezeti hatások, nagyvárosi élet vagy akár genetikai tényezők is kiválthatják ezeket a hajgyógyászati problémákat.

Milyen tünetekkel, illetve haj- és fejbőrbetegségekkel találkozunk a leggyakrabban?

Intenzív hajhullás, androgén alopécia, zsíros vagy száraz fejbőr, korpásodás, fejbőr hámlás, irritált, viszkető fejbőr, száraz vagy zsíros korpa, sikertelen hajnövesztés, roncsolt haj, száraz, töredezett hajvégek, pikkelysömör, ekcéma. Fontos azonban, hogy mindezek mögött leggyakrabban immunológiai probléma rejlik. Szervi és lelki betegségeink egyaránt direkt hatással vannak immunrendszerünkre. Aminek következtében fejbőrünk és hajunk állapotát is érik a nem kívánt, negatív hatások. Fejbőrünk hajszálaink táptalaja, amelyről épp olyan mértékben kell gondoskodnunk, mint bármely más bőrfelületünkről vagy szervünkről.

Árlista

Hajgyógyászati tanácsadás – mikrokamerás fejbőr – és hajdiagnózis – 5 000 Ft

1 alkalmas oxigénkezelés férfiaknak és rövid hajú vendégeknek – 14 000 Ft

1 alkalmas oxigénkezelés félhosszú és hosszú hajú vendégeknek – 16 000 Ft

5 alkalmas oxigénterápia bérlet férfiaknak és rövid hajú vendégeknek – 63 000 Ft

5 alkalmas oxigénterápia bérlet félhosszú és hosszú hajú vendégeknek – 72 000 Ft

10 alkalmas oxigénterápia bérlet férfiaknak és rövid hajú vendégeknek – 112 000 Ft

10 alkalmas oxigénterápia bérlet félhosszú és hosszú hajú vendégeknek – 128 000 Ft

Időpontfoglalás

Foglalj időpontot online vagy telefonon: +36 30 351 6951. Időpontkérésedet a lehető leghamarabb, de 24 órán belül visszaigazolom.

Bárminemű kérdéssel fordulj hozzám bizalommal. Tudásom legjavával adok tanácsot és szolgálom ki a vendégeimet.

Hozzájárulás

Üzlet

Nyitvatartás

H-P: 7.00-21.00
Szo-V: zárva

Nyitvatartási időn kívüli időpontokkal kapcsolatban keress bizalommal!